Pagina 1 van 1

12.5

Geplaatst: 16-05-2018 13:59
door Rebecca
eigenbelang speelt een grote rol zonder vriendschap goed of fout

Re: 12.5

Geplaatst: 16-05-2018 17:49
door Marion
Rebecca schreef:eigenbelang speelt een grote rol zonder vriendschap goed of fout
Ik heb het goed gerekend aangezien het in de vraagstelling wordt benoemd. Wel heb ik een kanttekening gemaakt voor de tweede corrector. Overleggen en gebruik maken van elkaars expertise?

Geplaatst: 16-05-2018 19:44
door Rebecca
Dank je wel voor je reactie. Ik vind het wel vreemd dat weinig mensen gebruik maken van dit forum. Of zijn wij de enige die aan het nakijken zijn :?:

Geplaatst: 17-05-2018 09:51
door Maureen
Rebecca schreef:Dank je wel voor je reactie. Ik vind het wel vreemd dat weinig mensen gebruik maken van dit forum. Of zijn wij de enige die aan het nakijken zijn :?:
Ik heb even op Facebook gekeken en dit wordt door de meeste mensen fout gerekend. Als vriendschap in de tekst ervoor of erna wel genoemd wordt, kun je er wel punten voor geven.

De meeste mensen maken gebruik van Facebook, misschien dat het hier meer gaat leven als het verslag er is.

Dit is toch 12.7 ? :)

Geplaatst: 21-05-2018 13:34
door Ten Brug
Rebecca schreef:Dank je wel voor je reactie. Ik vind het wel vreemd dat weinig mensen gebruik maken van dit forum. Of zijn wij de enige die aan het nakijken zijn :?:
Helaas weten veel collegae nog steeds niet dat Facebook geen formeel/officieel overlegmedium is voor examencorrectie. CV is leidend/bindend en alleen officiƫle Examenfora Nederlands mogen toevoegingen geven (in de geest van het CV) en voor overleg dienen. Correctoren moeten dus naar dit forum, en niet naar Facebook! Ik wijs mijn collegae daar ook op.

Re: 12.5

Geplaatst: 21-05-2018 16:17
door Ten Brug
Rebecca schreef:eigenbelang speelt een grote rol zonder vriendschap goed of fout
Kleine correctie, overigens. Het gaat denk ik niet om element 12.5, maar om element 12.7...

Geplaatst: 05-06-2018 06:07
door mcouzijn
Ten Brug schreef:Helaas weten veel collegae nog steeds niet dat Facebook geen formeel/officieel overlegmedium is voor examencorrectie. CV is leidend/bindend en alleen officiƫle Examenfora Nederlands mogen toevoegingen geven (in de geest van het CV) en voor overleg dienen. Correctoren moeten dus naar dit forum, en niet naar Facebook! Ik wijs mijn collegae daar ook op.
Waaruit kunnen we dan het enorme verschil verklaren tussen de havo- en vwo-fora enerzijds en het vmbo-forum anderzijds? Zijn vmbo-docenten Nederlands in extreme mate meer Facebookzuchtig dan hun havo- en vwo-collega's?

Geplaatst: 05-06-2018 10:49
door Ten Brug
Waaruit kunnen we dan het enorme verschil verklaren tussen de havo- en vwo-fora enerzijds en het vmbo-forum anderzijds? Zijn vmbo-docenten Nederlands in extreme mate meer Facebookzuchtig dan hun havo- en vwo-collega's?[/quote]

Dat zou zo maar kunnen.....

Geplaatst: 19-04-2019 15:09
door Gokken
Ten Brug schreef:Waaruit kunnen we dan het enorme verschil verklaren tussen de havo- en vwo-fora enerzijds en het vmbo-forum anderzijds? Zijn vmbo-docenten Nederlands in extreme mate meer Facebookzuchtig dan hun havo- en vwo-collega's?
Dat zou zo maar kunnen.....[/quote]

Akkoord :shock: